Fraser miste Rashica en Allach, hekelt opmerkingen Sturing

22 april 2018, 11:34
Fraser miste Rashica en Allach, hekelt opmerkingen Sturing

Na een lange periode van onzekerheid, ontsloeg Vitesse een paar wedstrijden voor het einde van het seizoen Henk Fraser. De 51-jarige trainer koestert geen wrok, maar had het seizoen in Arnhem graag afgemaakt. Dat Vitesse in de tweede seizoenshelft te weinig punten pakte, wijt Fraser aan een aantal zaken.

In het FOX Sports-programma De Tafel van Kees vertelt Fraser over zijn laatste periode in Arnhem. Het vertrek van Milot Rashica zou het team geen goed hebben gedaan. De trainer miste de afgelopen periode ook de steun van technisch directeur Mohammed Allach, die in november naar Israël vertrok. "Vorig jaar, voordat we de beker wonnen, had ik ook een mindere periode bij Vitesse. Dan weet je dat je een technisch directeur hebt die vertrouwen in je blijft houden."

Als het aan Fraser had gelegen, dan had hij ook nu het vertrouwen gekregen om het seizoen af te maken. "Volgens mij stonden we vol op de play-offplekken, één punt van plaats zes. Dat is de plaats waar Vitesse de afgelopen tien jaar gemiddeld eindigt. Ik ben niet iemand die heel snel in paniek raakt. De play-offs halen, zat er gewoon in."

Sturing

Als opvolger van Fraser heeft Edward Sturing de taak om Vitesse naar een Europees ticket te leiden. De ontslagen trainer is niet blij met een paar dingen die Sturing onlangs heeft gezegd. "Ik ga het niet ontkennen: er is een aantal opmerkingen van Sturing die ik heel eng vind", aldus Fraser, die in het midden laat wat er is gezegd. "Dat ga ik met hem bespreken. Absoluut."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen