Hooiveld gelooft in kansen van FC Twente in de degradatiestrijd

25 april 2018, 14:47
Hooiveld gelooft in kansen van FC Twente in de degradatiestrijd

FC Twente-speler Jos Hooiveld heeft veel vertrouwen in een goede afloop van zijn ploeg in de degradatiestrijd in de Eredivisie. De overwinning op PEC Zwolle heeft de Tukkers veel vertrouwen gegeven, zo voelt hij. Al was het ook wel een klap toen Twente een dag later concurrent Sparta Rotterdam zag winnen van NAC Breda.

"Ik heb al vaker gezegd, de andere uitslagen gaan ook tegen ons werken op een gegeven moment. Dat heeft heel lang meegezeten, heel lang hebben wij daarvan geprofiteerd, maar als degradanten met de rug tegen de muur komen, dan worden er punten gepakt", weet Hooiveld. Hetzelfde gebeurde namelijk bij FC Twente.

Toch is het gevoel bij de ervaren verdediger goed: Twente gaat aanstaande zondag winnen van Vitesse denkt hij. "Sparta en Roda JC kunnen hun borst natmaken", waarschuwt hij.

Wie wint de Champions League Finale?! Zet één euro in en win €100,00 als Manchester City wint! ⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen