Blind mogelijk weg bij United: "Het was een moeilijke tijd"

21 mei 2018, 12:57

Daley Blind kan absoluut niet terugkijken op een succesvol seizoen bij Manchester United. De linksback kreeg nauwelijks speeltijd bij de Engelse topclub en kwam er in de tweede seizoenshelft zelfs helemaal niet meer aan te pas. Een zomerse transfer valt dan ook niet uit te sluiten.

Dat zegt de 52-voudig international tegen het Algemeen Dagblad. "Daar gaan we in de vakantie eens rustig over nadenken. Ik staar me niet blind op de Premier League, maar aan de andere kant is United echt een mooie club en heb ik nog een contract tot volgend jaar zomer." In de eerste seizoenshelft kreeg Blind nog wat speeltijd, maar na de winter verdween hij uit beeld. "Na een blessure ben ik er in de tweede helft van het seizoen niet echt meer bijgekomen. Dat was een moeilijke tijd voor me."

Na een seizoen zonder speeltijd wordt het voor Blind weer tijd om te spelen. "Maar United is ook een mooie grote club. Natuurlijk is daar veel concurrentie. Ik sta daar nog een jaar onder contract. Ik zal zeker geen paniektransfer maken. Want het is niet gezegd dat je bij een nieuwe club wel gaat spelen. Het is even afwachten, maar het lijkt me logisch dat ik niet tevreden was over de tweede helft van het seizoen. Dus eerst maar eens op vakantie en dan alle mogelijkheden naast elkaar leggen", besluit de oud-Ajacied.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen