Wederom blijft doelpunt Ronaldo uit bij overwinning Juventus

25 augustus 2018, 20:13

Cristiano Ronaldo staat ook na de tweede wedstrijd voor Juventus nog op nul doelpunten. De Oude Dame was zaterdagavond met 2-0 te sterk voor Lazio. In plaats van Ronaldo namen Miralem Pjanic en Mario Mandzukic de doelpunten voor hun rekening.

Ronaldo was druk op zoek naar zijn eerste doelpunt in dienst van Juventus. De Portugees was vooral ook ongelukkig. In de eerste helft probeerde hij het zelfs met zijn hand. Juventus was met Ronaldo in de ploeg zoekende, maar had van Lazio niet echt wat te duchten. Al was dat het afgelopen jaar wel anders. Van de drie ontmoetingen wonnen de Romeinen er drie.

Zaterdag kwam Lazio niet verder dan wat speldeprikjes. Het was Juventus dat dicteerde. De grootste kans voor Ronaldo was een typerend schot van hem op het doel van Lazio. Hij had de pech dat Lazio-doelman Thomas Strakosha een geweldige redding in huis had. De sluitpost tikte de bal net over de lat. Maar niet Ronaldo, maar Pjanic en Mandzukic maakten het verschil. Pjanic nam de bal aan de rand van de zestien op z'n wreef. Met wat effect legde hij de bal heel precies in de rechterhoek.

Bij de 2-0 van Mandzukic speelde Ronaldo onbedoeld een hoofdrol. De ster van Juventus dacht de bal binnen te tikken, maar Strakosha zat hem opnieuw dwars. Via Ronaldo's hak kwam de bal wel voor de voeten van Mandzukic, die een niet te missen kans kreeg.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen