De Gea wil niet praten over nieuw Man United-contract

27 oktober 2018, 15:13
De Gea wil niet praten over nieuw Man United-contract

David De Gea houdt zijn toekomst nog enigszins open. De keeper van Manchester United heeft een contract dat komende zomer afloopt en weet dus nog niet of hij volgend seizoen nog op Old Trafford actief is. Hij houdt zijn toekomst open.

De 27-jarige doelman heeft een aflopend contract, maar United heeft de optie om het met twee jaar te verlengen. Het is natuurlijk aannemelijk dat de club dit gaat doen. Duidelijk is dat De Gea nu niet over zijn contract wil praten. "Je moet focussen wat belangrijk is", zegt hij tegen Sky Sports. "Het draait nu om het team en de prestaties. We moeten wedstrijden winnen en focussen op voetbal."

?De Spanjaard speelt sinds 2011 voor Manchester United. Die club nam hem toen over van Atlético Madrid.

Wint Ajax de Klassieker van Feyenoord in Amsterdam? Zet in en krijg een bonus van liefst 50 euro!

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen