Bekerduel tussen ODIN '59 en sc Heerenveen gaat gewoon door

18 december 2018, 16:22

De bekerwedstrijd tussen ODIN '59 en sc Heerenveen vindt woensdag gewoon doorgang. Even dreigde het duel in de achtste finale van de KNVB Beker vanwege logistieke problemen te worden afgelast. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Telstar, waartegenover gelijktijdig Youp van 't Hek een uitverkochte show in de stadsschouwburg speelt.

'It giet oan', melden de Friezen via de officiële kanalen. De gemeente Velsen roept de bezoekers wel op om zo min mogelijk met de auto af te reizen. De bekerwedstrijd tussen ODIN en Heerenveen wordt in Velsen gespeeld omdat de lichtinstallatie in Heemskerk niet toereikend is.

ODIN is samen met AFC en Kozakken Boys de laatst overgebleven amateurploeg in het bekertoernooi. In de vorige ronde wist de club uit Heemskerk te stunten door met 1-3 te winnen tegen FC Emmen.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen