Castaignos scoort niet, maar wint wel bij debuut in Zuid-Korea

1 maart 2019, 10:33
Castaignos scoort niet, maar wint wel bij debuut in Zuid-Korea

Luc Castaignos is met een overwinning begonnen aan zijn Zuid-Koreaanse avontuur bij Gyeongnam. De Nederlandse aanvaller kreeg een halfuur speeltijd tegen Seongnam en kwam en wist niet direct tot scoren te komen. Zijn ploeg won wel met 2-1.

De van Sporting Portugal overgekomen aanvaller werd bij een 1-0 stand binnen de lijnen gebracht voor Bae Ki-Jong. Een kwartier na zijn invalbeurt verdubbelde teamgenoot Takahiro Kunimoto de score, waarna Kim Min-Hyeok het in de slotfase nog even spannend maakte. De zege van de titelkandidaat kwam echter niet meer in gevaar.

De oud-speler van Feyenoord, Internazionale, FC Twente, Eintracht Frankfurt, Vitesse en Sporting tekende onlangs een contract voor drie seizoenen bij de Zuid-Koreaanse club.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+
Meer over:

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen