NAC Breda zegt contracten Te Vrede en zeven anderen formeel op

25 maart 2019, 17:41
NAC Breda zegt contracten Te Vrede en zeven anderen formeel op

NAC Breda heeft acht aflopende contracten formeel opgezegd. Het betreft onder andere de verbintenis van clubtopscorer Mitchell te Vrede. Dit besluit betekent niet direct dat het achttal ook vertrekt bij de Eredivisie-hekkensluiter. De spelers kunnen later alsnog een aanbieding krijgen, maar hangt dat ook af van al dan niet degraderen.

Naast het contract van Te Vrede, zijn ook die van Giovanni Korte, Gianluca Nijholt, Fabian Sporkslede, Grad Damen, Theo Zwarthoed, Bart Meijers en Richelor Sprangers opgezegd. NAC is tot dit besluit gekomen, omdat het in afwachting is van het verloop van de degradatiestrijd. Daarnaast is er nog steeds geen nieuwe technisch directeur, waarvoor Tom van den Abbeele in beeld is.

De CAO voor contractspelers Betaald Voetbal Nederland verplicht clubs om spelers met aflopende contracten vóór 1 april duidelijkheid te geven.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen