Deschamps verklapt aanstaande transfer Mendy naar Real Madrid

10 juni 2019, 18:22
Foto: © ProShots

Ferland Mendy staat voor een overstap van Olympique Lyon naar Real Madrid. Didier Deschamps nam maandag een voorschot op de transfer toen hij de ontwikkeling van de 24-jarige linksback besprak. "Twee jaar geleden speelde hij nog op het tweede niveau en binnenkort speelt hij voor Real Madrid", verklapte de bondscoach op de persconferentie in aanloop het EK-kwalificatieduel met Andorra.

De Franse linksback wordt al langere tijd in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid, maar in een officieel statement ontkende Olympique Lyon onlangs een akkoord te hebben bereikt met De Koninklijke. De transfer komt alsnog rond, als klopt wat Deschamps zegt. Voor Mendy zou het een mooie stap zijn: de verdediger speelde twee jaar geleden nog bij Le Havre en heeft zich in Lyon razendsnel ontwikkeld.

Real Madrid is zeer actief op de transfermarkt. Na het mislukte seizoen, waarin de Madrilenen naast alle prijzen grepen, moet de selectie flink gerenoveerd worden. Eerder maakten de Spaanse grootmacht de komst van Rodrygo (Santos), Eder Militão (FC Porto), Luka Jovic (Eintracht Frankfurt) en Eden Hazard (Chelsea) wereldkundig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen