Juventus-aanwinst Rabiot gearriveerd in Turijn

30 juni 2019, 18:33
Juventus-aanwinst Rabiot gearriveerd in Turijn

Juventus gaat zich versterken met middenvelder Adrien Rabiot. De Fransman (24) komt over van Paris Saint-Germain waar hij de jeugdopleiding doorliep. Juventus plaatste een video op Twitter waarin wordt vermeld dat Rabiot inmiddels in Turijn is gearriveerd.

De middenvelder zal eerst een medische keuring ondergaan voordat hij officieel gepresenteerd gaat worden. Naar verwachting gebeurt dat morgen, aangezien de club eerder vandaag al liet doorschemeren dat er morgen een bekendmaking zal worden gedaan. Rabiot gaat bij de Italiaanse kampioen een meerjarig contract ondertekenen en komt transfervrij over. In Parijs liep zijn contract af en hij wilde dat niet verlengen. 

Rabiot speelt sinds 2012 in de hoofdmacht van Paris Saint-Germain en kwam in totaal tot ruim 150 wedstrijden voor de club. Tussendoor werd hij één seizoen verhuurd aan Toulouse. Rabiot wordt voorlopig de tweede versterking voor Juventus, dat eerder al middenvelder Aron Ramsey transfervrij overnam van Arsenal. Mogelijk volgen er snel meer nieuwe spelers, waaronder Ajacied Matthijs de Ligt. Hij wordt ook al een tijdje in verband gebracht met een overstap van Amsterdam naar Turijn.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen