'SC Heerenveen akkoord met Kayserispor over Rienstra'

5 augustus 2019, 23:02   Bijgewerkt: 5 augustus 2019, 23:14

Ben Rienstra nadert zijn vertrek bij sc Heerenveen. De Friese club is rond met Kayserispor, meldt de Leeuwarder Courant. Rienstra en de Kayserispor hebben nu alle ruimte om met elkaar een akkoord te vinden. Dat lijkt een kwestie van tijd. Voor de speler van Heerenveen met nog een tweejarig contract vangt Heerenveen enkele tonnen.

Kayserispor kwam bij Rienstra uit na het vertrek van Deniz Türüc naar Fenerbahçe. Bij de 29-jarige middenvelder is de nummer tien van Turkije aan het goede adres, want de Alkmaarder had na periodes bij AZ, Heracles Almelo, PEC Zwolle, Willem II en Heerenveen altijd nog een wens voor het buitenland. Naast een akkoord tussen speler en club, wacht Heerenveen volgens de LC nog wel op een bankgarantie.

Ook financieel is het aanbod vanuit Turkije aantrekkelijk. Volgens Voetbal International kan Rienstra een meerjarig contract tekenen wat hem na zijn spelersloopbaan ook geen windeieren legt. De verwachting is dan ook dat de transfer snel in orde komt en Rienstra na één jaar Heerenveen alweer vertrekt uit het Abe Lenstra stadion.

Wie wint de Europa League vanavond? Zet €10 in en krijg €50 aan freebets cadeau!

Wie wint de Europa League vanavond? Zet €10 in en krijg €50 aan freebets cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen