Grim mist beleving bij door Sparta afgetroefd RKC Waalwijk

21 september 2019, 21:29   Bijgewerkt: 21 september 2019, 21:39

Fred Grim baalde zaterdagavond behoorlijk van de 4-0 nederlaag van RKC Waalwijk op bezoek bij Sparta Rotterdam. Met name de manier waarop zijn ploeg voor de dag kwam op Het Kasteel, stuitte hem tegen de borst. "We zijn afgetroefd", gaf hij toe tegenover FOX Sports.

"Dit was onze slechtste wedstrijd. Niet alleen qua voetbal, maar ook qua wedstrijdbeleving. Als je ziet hoe we een aantal goals weggeven, dan is het niet met het mes tussen de tanden", aldus Grim "Ondanks dat we niet goed hebben gespeeld, hebben we toch een aantal kansen gecreëerd en gekregen. Als je ziet hoe de spelers van Sparta deze schoten blokken en zich ervoor gooien, dan is dat de beleving die ik mis bij mijn groep."

RKC keek halverwege de wedstrijd tegen een 2-0 achterstand aan. "In de rust ben ik heel boos geworden. Na rust krijgen weer na een paar minuten een goal tegen. Dat zijn momenten in de wedstrijd waarin je geen goals tegen mag krijgen. Dat zijn mentale opdoffers."

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen