Kjaer volgt razendsnel vertrokken Skrtel op bij Atalanta

2 september 2019, 16:33
Foto: © ProShots

Atalanta Bergamo heeft niet veel tijd nodig gehad om een nieuwe verdediger te vinden, nadat Martin Skrtel zijn contract zondag inleverde. De Italiaanse club huurt Simon Kjaer dit seizoen, zonder optie tot koop, van Sevilla FC.

Kjaer is geen onbekende in het Italiaanse voetbal. De 30-jarige Deen speelde eerder in de Serie A voor Palermo en AS Roma. De 89-voudig international verruilde Fenerbahçe medio 2017, voor 12,5 miljoen euro, voor Sevilla. Kjaer is de derde speler die de Spaanse club deze zomer voor Atalanta verruilt, na Luis Muriel en Guilherme Arana.

Skrtel maakte deze zomer transfervrij de overstap naar Atalanta, maar hield het na twintig dagen alweer voor gezien bij de equipe uit Bergamo omdat hij zich fysiek niet sterk genoeg voelde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen