Fenerbahçe loopt in eigen huis tegen dure nederlaag aan

4 oktober 2019, 21:27   Bijgewerkt: 4 oktober 2019, 21:49

Fenerbahçe heeft het competitieduel met Antalyaspor verrassend verloren. De huidige nummer twee van de Turkse Süper Lig verslikte zich in eigen huis in de gasten (0-1), die zo in punten gelijk komen met de club uit Istanbul.

Ondanks veel kansen wist de ploeg van Ersun Yanal de vroeg opgelopen achterstand niet meer te prepareren. Zo werd Ufuk Akyol dankzij zijn goal in de zesde minuut de matchwinner. Bij Fenerbahçe moest Ferdi Kardioglu de gehele wedstrijd toekijken vanaf de reservebank.

Koploper Alanyaspor is misschien wel de grootste winnaar van het treffen tussen de twee teams in Istanbul. De lijstaanvoerder ziet Fenerbahçe niet dichterbij komen en kan het gat met de rest van de concurrenten later dit weekend uitbouwen tot liefst zes punten.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen