Feyenoord aan kop dankzij minimale zege Young Boys op Rangers

3 oktober 2019, 21:00   Bijgewerkt: 3 oktober 2019, 21:10

Feyenoord staat door de knappe overwinning op FC Porto op de gedeelde eerste plaats in Europa League-groep G, want het duel tussen Young Boys en Glasgow Rangers werd met minimaal verschil gewonnen door de Zwitsers, ondanks een achterstand bij rust: 2-1. Roger Assalé en Christian Fassnacht – diep in blessuretijd – scoorden namens de Zwitsers.

Morelos, hij speelde tegen Feyenoord ook sterk, maar scoorde niet, opende ditmaal vlak voor de pauze wel de score in het Stade de Suisse tussen de nummers twee van Zwitserland en Schotland. De bezoekers hadden het betere van het spel in de eerste helft en stonden terecht voor, maar konden de zege uiteindelijk niet over de streep trekken.

Vijf minuten in de tweede helft maakte Assalé op aangeven van Ulisses Garcia namelijk de gelijkmaker namens de thuisploeg. De bezoekers bleven meer balbezit houden en leken lang een punt mee te nemen uit Bern, maar diep in blessuretijd ging het mis voor het elftal van Steven Gerrard. In de allerlaatste seconde gleed James Tavernier ongelukkig uit, waardoor de bal voor de voeten viel van Fassnacht. Hij schoot knap en hard binnen bij de eerste paal en bezorgde Young Boys de minimale zege. Daardoor staat Feyenoord op doelsaldo bovenaan in Groep G.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen