Feyenoord begint ongewijzigd, Jørgensen en Kökcü erbij

6 oktober 2019, 13:15   Bijgewerkt: 6 oktober 2019, 14:18

Jaap Stam begint zondagmiddag op bezoek bij Fortuna Sittard ongewijzigd aan de Eredivisie-wedstrijd in Limburg met Feyenoord. De oefenmeester voert ten opzichte van het Europa League-duel met FC Porto (2-0 winst) geen wijzigingen door in de basiself, wel op de bank: onder andere Nicolai Jørgensen en Orkun Kökcü zitten bij de selectie.

Het duo ontbrak afgelopen wedstrijd nog vanwege blessures bij de Rotterdammers, maar zijn fit genoeg om deel uit te maken van de selectie en beginnen in Sittard op de bank. Daarop zitten ook ondere andere miljoenen aankoop Marcos Senesi, Luciano Narsingh en Tyrell Malacia. Het is pas de derde keer dit seizoen dat de Rotterdammers volledig ongewijzigd twee officiële duels achter elkaar beginnen.

Dat Kökcü, normaliter basisspeler, op de bank begint, is gezien zijn fysieke problemen de laatste tijd niet verrassend. Donderdagavond maakten de Rotterdammers een uitstekende indruk met een 2-0 zege op FC Porto. Sven van Beek (blessure) ontbreekt nog altijd in de selectie van Stam. Bij de Limburgers zijn er enorm veel wijzigingen, omdat trainer Sjors Ultee met veel blessuregevallen kampt.  

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen