Partizan na zege bij Astana voorlopig aan kop in groep van AZ

3 oktober 2019, 18:51

Partizan Belgrado heeft goede zaken gedaan in de groep van AZ: door de 1-2 zege bij FC Astana staat die ploeg vooralsnog bovenaan in Groep L van de Europa League. Voormalig NAC Breda-speler Umar Sadiq was met een dubbelslag de grote man.

Sadiq was niet de enige voormalig Eredivisie-speler die aanwezig was in Kazachstan: keeper Vladimir Stojkovic (oud-Vitesse), Dorin Rotariu (oud-AZ) en Rangelo Janga (oud-Willem II) stonden ook op het veld. Laatstgenoemde was invaller tien minuten voor tijd, maar op dat moment was de 0-2 achterstand al opgedaan.

Na ruim een half uur opende Sadiq namelijk de score, gevolgd door de beslissende goal een kwartier voor het einde. Via Rúnar Már Sigurjónsson kwam er nog wel een aansluitingstreffer vlak voor tijd, maar verder kwam het niet. Door Sadiq's dubbelslag gaat Partizan, dat in de eerste speelronde gelijkspeelde met AZ (2-2), vooralsnog aan kop, al kunnen AZ of Manchester United daar nog wel overheen gaan – afhankelijk van het resultaat van hun onderonsje donderdagavond.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen