Tiental NAC strijdend ten onder: "Er had meer ingezeten"

22 oktober 2019, 00:03

Teleurgesteld, maar ook trots. NAC Breda-aanvaller Huseyin Dogan houdt een dubbel gevoel over aan de verloren thuiswedstrijd tegen De Graafschap (1-2). De Bredanaars keken na een helft tegen een 0-2 achterstand aan en stonden door een rode kaart van Arno Verschueren met een man minder op het veld, maar knokten zich na rust toch terug in de wedstrijd.

"Als je zo voor elkaar knokt, met elf man of tien, kun je heel veel bereiken. Dat is de belangrijkste les", zegt Dogan, die als invaller de aansluitingstreffer maakte. "Daarna geloofden we er echt in. Ik dacht: we gaan nog wel komen. We hebben ook kansen gehad. Afgelopen vrijdag (de 2-2 tegen FC Eindhoven, red.) was het geluk niet aan onze zijde en vandaag had er ook meer ingezeten."

Met steun van het publiek bleef het tiental van strijden en hield het tot het laatst fluitsignaal uitzicht op een punt. "Bij elke corner, elke kans, merk je dat. Dat helpt de ploeg enorm, dat zag je ook. Ik had bij vlagen niet het idee dat we met een man minder op het veld stonden. Na zo'n goal kolkt het stadion, dan kan 'ie vallen, maar jammer genoeg gebeurde dat niet", besluit hij in gesprek met BN De Stem.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen