Twijfelende Abraham wel, Alli en Lingard niet bij Engelse ploeg

3 oktober 2019, 15:49

Bondscoach Gareth Southgate heeft Jesse Lingard en Dele Alli thuisgelaten voor de EK-kwalificatieduels tegen Tsjechië (11 oktober) en Bulgarije (14 oktober). Opvallend is dat Chelsea-revelatie Tammy Abraham wel bij de selectie van The Three Lions zit.

Niet vanwege zijn spel, want hij maakte al meer dan een handvol goals in de Premier League en was namens Chelsea ook al in de Champions League trefzeker. Maar vooral omdat hij twijfelt tussen een interlandloopbaan in het shirt van Engeland. Hij kan immers ook nog voor Nigeria uitkomen en sprak daar openlijk zijn twijfels over uit.

Zijn teamgenoot Fikayo Tomori zit voor het eerst bij het Engelse keurkorps. Bekende namen als Dele Alli (Tottenham Hotspur), Jesse Lingard (Manchester United) en Alex Oxlade-Chamberlain (Liverpool).

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen