Emmen is Slagveer definitief kwijt aan Puskás Akadémia

21 januari 2020, 18:39

FC Emmen is Luciano Slagveer definitief kwijt. De aanvaller vertrekt per direct naar het Hongaarse Puskás Akadémia FC, waar hij dinsdag een contract tot en met 2022 heeft getekend. Hoeveel er voor hem betaald wordt, is momenteel nog niet bekend. In totaal speelde hij 33 duels namens de Drentenaren, waarin hij vijfmaal scoorde.

Dat meldt FC Emmen op het clubkanaal. Slagveer stapte aan het einde van de vorige zomerse transferwindow transfervrij over van het Belgische Lokeren, waar zijn contract was ontbonden vanwege een gebrek aan sportief perspectief. Omdat voor de aanvaller door FC Emmen dus geen transfersom is betaald, is de overstap naar Hongarije een financiële meevaller.

Sportief gezien is het echter wel een domper, aangezien trainer Dick Lukkien de laatste weken tevreden was over de buitenspeler en hem reeds weer een basisplaats had toebedeeld. Eerder lijfde Puskás Akadémia ook al voormalig FC Groningen-speler Yoëll van Nieff in: hij is een vaste waarde bij de nummer vier van Hongarije.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen