Boymans stapt over naar amateurvoetbal en tekent bij Quick Boys

24 juni 2020, 08:45   Bijgewerkt: 24 juni 2020, 08:53
Boymans stapt over naar amateurvoetbal en tekent bij Quick Boys

Ruud Boymans speelt komend seizoen in het amateurvoetbal. De spits heeft een eenjarig contract getekend bij Quick Boys, dat uitkomt in de Tweede Divisie. Door een slepende blessure kwam de 31-jarige Boymans de laatste jaren weinig in actie. "Ik was er juist klaar voor om weer te gaan vlammen", zegt hij.

Afgelopen winter streek Boymans neer bij Almere City en naderde hij zijn rentree binnen de lijnen. Plotseling liep alles anders. "De coronacrisis pakte voor mij niet goed uit", zegt hij op het clubkanaal van Quick Boys. "Hierdoor ontstond een nieuwe situatie waarbij ik een keuze moest maken tussen mijn maatschappelijke carrière en een loopbaan als voetballer. Samen met een aantal vrienden run ik namelijk een bedrijf in de evenementenbranche."

Om als voetballer actief te blijven, kiest Boymans voor een avontuur in Katwijk. "Met Jeffrey Ket heb ik samengespeeld bij AZ Alkmaar. Hij is heel positief over de club en heeft mijn goede gevoel bij Quick Boys kunnen onderstrepen. Ik kijk er enorm naar uit om te kunnen beginnen", aldus de oud-speler van onder andere Fortuna Sittard, VVV-Venlo, AZ, Willem II en FC Utrecht.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen