PAOK kan de Champions League ruiken na beslissing van CAS

10 juli 2020, 16:24
Foto: © ProShots

Een fikse meevaller voor PAOK Saloniki. De club, waar Diego Biseswar speelt, kreeg eerder een gigantische puntenstraf, maar het internationaal sporttribunaal CAS draaide die beslissing van de Griekse voetbalbond terug. Daardoor lonkt de Champions League voor de Griekse club.

In maart kreeg de huidige nummer drie zeven punten in mindering omdat de eigenaar van de club, Ivan Savvidis, ook aandelen bij de laagvlieger Xanthi had. Dat mag volgens de regelementen niet, waardoor PAOK (7) en Xanthi (12) een behoorlijk aantal punten in mindering kreeg.

Dat zou betekenen dat PAOK bijna zeker naast de tweede play-offplek voor Champions League-voetbal zou grijpen. AEK Athene had namelijk vier punten meer, maar dat is door het CAS niet meer het geval. PAOK heeft zodoende drie punten voorsprong op de topclub uit Athene. Olympiakos is zonder te verliezen de kampioen van dit seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen