TOP Oss geeft blessuregevoelige David kans op eerherstel

13 augustus 2020, 15:19

Trevor David (op archiefbeeld) heeft na een lange zoektocht dan toch een nieuwe club gevonden: de in de vorige zomer bij ADO Den Haag transfervrij vertrokken rechtsachter heeft donderdag een tweejarig contract getekend bij TOP Oss. Na veel blessureleed hoopt de eenvoudig jeugdinternational zijn loopbaan weer een impuls te geven in de Eerste Divisie.

"Met Trevor David hebben we wederom een snelle back in huis gehaald. Hij bezit over een hoog aanvallend ingesteld vermogen. Dat hij al op Eredivisie niveau gespeeld heeft is mooi meegenomen", stelt technisch directeur Peter Bijvelds op de clubsite. "Ondanks zijn eerdere blessure oogt hij nu heel erg fit." Eerder deze week werden Grad Damen en Ruben Roosken eveneens voor de komende jaren vastgelegd door de Eerste Divisie-club.

David was een groot talent, maar kampte met veel en zwaar blessureleed. Sindsdien liep de verdediger een stage bij onder andere RKC Waalwijk, maar verdiende nergens een contract. Bij TOP Oss maakte hij een goede indruk tijdens een proefperiode en met een tweejarig contract vertrouwen van die club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen