'Feyenoord heeft Portugees Teixeira eindelijk binnen'

1 september 2020, 15:33

Feyenoord is erin geslaagd Joao Carlos Teixeira naar De Kuip te halen. Volgens Voetbal International en het Algemeen Dagblad komt de Portugese middenvelder zo goed als zeker over van Vitoria Guimaraes. RTV Rijnmond weet dat de presentatie spoedig op de planning staat..De transfer diende zich al een tijdje aan, maar hadden de onderhandelingen toch nog wat voeten in de aarde.

Technisch directeur Frank Arnesen dacht de 27-jarige Teixeira al binnen te hebben, nadat Vitoria problemen kende met de uitbetalingen van salarissen. 'Toen Arnesen dacht toe te kunnen happen, veranderde de president van de club de voorwaarden voor de speler die nog maar een jaar onder contract staat in Portugal', schrijft het AD. 'Teixeira, die graag naar Feyenoord wil, is opeens niet (meer) transfervrij, maar Feyenoord denkt dat hij betaalbaar is voor de club die nauwelijks iets te besteden heeft.'

De krant voegt eraan toe dat Advocaat zijn nieuwe speler uitvoerig bekeken heeft op videobeelden. De Kleine Generaal denkt dat Teixeira kwaliteiten heeft die de selectie van Feyenoord nog niet heeft. Met hem haalt Feyenoord een technisch vaardige speler die kort achter de spits kan spelen. In het verleden speelde Teixeira ook voor Liverpool, SC Braga en FC Porto.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen