Kökcü: "Kan niet wachten tot het 9 uur is morgen"

9 december 2020, 18:48

Feyenoord speelt morgen in Oostenrijk een alles-of-niets-duel tegen Wolfsberger AC. De inzet is overwintering in de Europa League. In De Kuip wonnen Die Wölfe met 1-4 van de Rotterdammers, wat bij Orkun Kökcü zeker revanchegevoelens oproept. 

"Ik kan niet wachten tot het morgen negen uur is", vertelde Kökcü op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd. "We hebben echt zin in deze wedstrijd. Het is alles of niets en we gaan vol voor de overwinning." Dat de laatste keer dat Feyenoord Europees overwinterde alweer zes jaar geleden is, maakt de ploeg volgens Kökcü alleen maar hongeriger. "Natuurlijk is iedereen gretig voor morgen. We hebben zo lang niet overwinterd. Het is een doel voor ons, dus iedereen is zeker gefocust en gaat morgen honderd procent geven. Daar hoef je niet bang voor te zijn."

Wolfsberger AC leek op voorhand de zwakste broeder in groep K, maar wist in De Kuip met liefst 1-4 te winnen. "Ik denk niet dat we ze toen hebben onderschat", aldus Kökcü. "We waren ook ongelukkig met die drie strafschoppen. We richten ons nu op morgen, dan telt alleen de winst. Daar zijn we op gebrand." Kökcü weet dat het gevaar van de Oostenrijkers in de omschakeling zit. "Ze loeren veel op de counter. Daar kwamen die drie penalty's ook uit. Dat is iets waar we op moeten letten morgen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen