Bij Oranje genegeerde Karsdorp bij AS Roma weer in de basis

11 maart 2021, 20:12

Rick Karsdorp werd door Frank de Boer recent weliswaar niet opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal, bij AS Roma is hij nog altijd meer dan een vaste kracht. De rechtsback heeft ook donderdagavond tegen Shakhtar Donetsk 'gewoon' een basisplaats bij de Romeinen in de achtste finales van de Europa League.

Met Denzel Dumfries, Kenny Tete, Jeremiah St. Juste en Joël Veltman riep Frank de Boer wel wat verrassende spelers op die als rechtsachter uit de voeten kunnen in de voorselectie van het Nederlands elftal, maar Karsdorp zat er opvallend genoeg niet bij. De voormalig Feyenoorder is bij AS Roma dit seizoen een belangrijke kracht in het elftal en staat net als onder anderen Pedro en Henrikh Mkhitaryan aan de aftrap.

Bij Tottenham Hotspur is er opnieuw geen ruimte voor Steven Bergwijn in de basiself. De laatste weken zat de Nederlander zelfs weleens niet eens bij de selectie van José Mourinho: dat is ditmaal overigens niet het geval. De voormalig PSV'er begint tegen Dinamo Zagreb in eigen huis namelijk op de bank. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen