Duel met Ajax om twee redenen bijzonder voor Sulejmani

9 maart 2021, 21:56

Young Boys-aanvaller Miralem Sulejmani (32, op archiefbeeld) kijkt uit naar de ontmoeting met zijn oude club Ajax. De buitenspeler was ooit de duurste aankoop uit de historie van de Amsterdammers ooit, maar kwam in de Johan Cruijff ArenA desondanks nooit echt uit de verf. Toch kijkt hij enkele jaren erg uit naar de ontmoeting met zijn oude werkgever in de achtste finale van de Europa League. "Het is een speciale wedstrijd voor mij."

Dat vertelt hij op de clubsite van Ajax. "Sinds de loting heb ik heel veel zin in de wedstrijden en ook om terug te keren naar de Johan Cruijff ArenA. Het worden twee moeilijke wedstrijden, maar we zijn heel gemotiveerd en willen in de ArenA ons beste voetbal spelen", aldus de buitenspeler, die donderdagavond in Amsterdam speelt met de koploper van Zwitserland.

In het stadion in Amsterdam treft hij met Dusan Tadic ook een landgenoot en ook dat weerzien is bijzonder voor Sulejmani. "We zijn samen opgegroeid en speelden samen in het nationale team. Ik heb heel veel zin om hem en mijn oude teamgenoten weer te zien", zei de Serviër, die bij Young Boys een vaste waarde is dit seizoen.

Lees ook: Klaassen looft Sulejmani: "Het is een hele fijne jongen"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen