Seuntjens gefrustreerd: "Lijkt alsof we allemaal 1,60 zijn"

28 maart 2021, 23:24
Seuntjens gefrustreerd:

Ralf Seuntjens beleefde een van zijn meest memorabele wedstrijden van het seizoen. De spits van De Graafschap nam het op tegen zijn toekomstige werkgever NAC Breda, een transfer die de laatste weken veel stof deed opwaaien. Seuntjens tekende voor de gelijkmaker in het Rat Verlegh Stadion, maar kon niet voorkomen dat zijn ploeg een pijnlijke nederlaag leed.

De Graafschap ging uiteindelijk met 3-1 onderuit. "Die tegengoals vallen weer zo makkelijk", verzuchtte Seuntjens voor de camera van ESPN. "We krijgen opnieuw een treffer tegen uit een standaardsituatie, echt dramatisch! We hebben zes gasten van minstens 1,90 meter lang, maar het lijkt wel alsof heel ons team maar 1,60 meter is. Dat mag ons echt niet gebeuren."

Seuntjens is daarmee kritisch op zichzelf en zijn ploeggenoten. "Ik deel ook in die malaise. Het is gewoon het mes tussen de tanden hebben, maar die beleving mis ik bij ons. Je kan op die manier een keer een goal om de oren krijgen, maar het gebeurt ons veel te vaak." Colin Rosler kon vlak na rust uit een standaardsituatie de 2-1 tegen de touwen werken."

Veel waarde aan de ophef over zijn transfer hechtte Seuntjens niet. "Ik heb me gefocust op deze wedstrijd. Volgend jaar speel ik voor NAC, nu telt De Graafschap. Ik sta hier dus met een rotgevoel. We gaan zeker nog promoveren, maar we hadden er na vanavond perfect voor kunnen staan", doelt de spits op de nederlaag van koploper SC Cambuur op bezoek bij Roda JC (3-1).

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen