Snoei twijfelt niet aan Seuntjens in pikant affiche

27 maart 2021, 12:20

Tijdens de Keuken Kampioen Divisie-kraker tussen NAC Breda en De Graafschap zullen veel ogen gericht zijn op Ralf Seuntjens. De aanvaller koos ervoor om na dit seizoen de gevoelige overstap te maken naar NAC en dat werd hem niet in dank afgenomen. Om die reden besloot de clubleiding om Seuntjens voorafgaand aan dat duel geen interviews te laten geven.

"Ik begrijp de keuze van de club wel", vertelde trainer Mike Snoei aan Omroep Gelderland. "Het moet ook over voetbal gaan en niet alleen om de dingen eromheen. Dan moet hij ook steeds hetzelfde vertellen. Er waren achttien aanvragen voor hem. Hoewel Ralf wel altijd heel prettig is voor de camera. Hij is authentiek."

De ophef rond de transfer van Seuntjens leidde er zelfs toe dat supporters eiste dat hij per direct zou vertrekken. Voor Snoei was het aanleiding om in aanloop naar het duel het gesprek aan te gaan met de spits. "Ik wil weten hoe hij in zijn vel steekt en wat hij ervan vindt om te spelen. Daar heeft hij een paar goede dingen over geroepen."

Snoei twijfelt er niet aan dat Seuntjens ook tegen NAC vol voor de winst zal gaan. "Hij gaat voorop. Ralf wil heel graag winnen en dat straalt hij ook uit. Dat zie ik aan zijn lichaamstaal en hoe hij zich manifesteert." Seuntjens zou de spelersgroep zelfs trakteren op gebak, wanneer De Graafschap in Breda drie punten pakt. "Dat heeft hij de groep laten weten."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen