Oorwassing voor Van Bommel, miljoenenaankoop geblesseerd

10 juli 2021, 19:41
Foto: © ProShots

Mark van Bommel heeft met zijn VfL Wolfsburg een vervelend gevoel overgehouden aan de oefenwedstrijd tegen Hansa Rostock. De club van het tweede niveau van Duitsland was namelijk met 0-3 te sterk voor de manschappen van de Nederlander. Eerder op de dag was er al slecht nieuws over aanwinst Aster Vranckx.

De achttienjarige middenvelder kwam onlangs voor acht miljoen euro over van KV Mechelen, maar voorlopig gaan de fans van Wolfsburg de nieuweling niet aan het werk zien. Het toptalent heeft namelijk een kuitblessure opgelopen en is volgens zijn werkgever voor lange tijd uitgeschakeld. Hij ontbrak dus, net als Wout Weghorst, in de selectie voor het duel met Rostock.

Van Bommel stuurde echter alsnog een aantal bekende namen het veld op tegen de laagvlieger. Die konden echter geen potten breken en de bezoekers kwamen in de eerste helft dankzij Ridge Munsy op voorsprong. In het tweede bedrijf was er een hoofdrol weggelegd door Streli Mamba. De aanvaller bepaalde de eindstand met nog eens twee treffers op 0-3.

Het zal ook voor Van Bommel duidelijk zijn dat er werk aan de winkel is. Wolfsburg heeft echter nog even de tijd om zich goed voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Het voetbaljaar begint op vrijdag 6 augustus met een bekerwedstrijd tegen SC Preußen Münster. Een week later start de competitie met een thuiswedstrijd tegen promovendus VfL Bochum.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen