'Umtiti en Pjanic weigeren transfervrij vertrek bij Barça'

4 juli 2021, 23:48

Samuel Umtiti en Miralem Pjanic weigeren een transfervrij vertrek bij FC Barcelona. De Catalanen willen beide grootverdieners transfervrij laten gaan om de hevige druk op de salarishuishouding te ontlasten. Maar Umtiti en Pjanic zien dit vooralsnog niet zitten. Beiden realiseren zich dat hun Barça-salaris elders nooit geëvenaard wordt.

Dat meldt Marca. Met hun contracten in Camp Nou heeft het duo nog een enorm salaris in het verschiet. Umtiti (27) beschikt over een tweejarig contract en daar staat maar liefst 35 miljoen euro tegenover. De 31-jarige Pjanic ligt voor drie seizoenen vast, waarin hij in totaal vijftig miljoen euro kan verdienen.

Volgens de sportkrant is het duidelijk dat de twee hun contract en het daarbij horende salaris niet zomaar opzeggen. Barcelona is hiervan op de hoogte gesteld. Umtiti wil zich in de voorbereiding laten zien aan Ronald Koeman. De Franse verdediger denkt van waarde te kunnen zijn voor Barça. Vorig seizoen waren hij en Pjanic geen vaste waarden.

Lees ook: Pjanic: "Ik ga Koeman vragen om twee of drie wedstrijden"

Deze week verscheurde Barcelona nog het contract van Matheus Fernandes. De Braziliaanse middenvelder kwam anderhalf jaar geleden voor zeven miljoen euro over van Palmeiras.

Lees meer: 'Barça staat open voor verlies 85 miljoen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen