Van Bommel moet aanvaller helpen 'klootzak' te worden

15 juli 2021, 23:46

Maximilian Philipp denkt aan Mark van Bommel een goede leermeester te hebben. De 27-jarige aanvaller van VfL Wolfsburg is een speler die de duels het liefst vermijdt en bovendien niet vaak zijn mond opentrekt. Met de hulp van zijn nieuwe trainer hoopt Philipp daar stappen in te maken.

"Ik denk dat de trainer me op dat punt zeker kan helpen en me tips kan geven op het gebied van mentaliteit en lichaamstaal", zegt Philipp tegenover Kicker over Van Bommel, die erom bekendstaat dat hij zijn woordje altijd klaar heeft. "Ik moet gewoon leren mijn mond open te doen, meer een klootzak op het veld zijn."

Philipp is toe aan zijn tweede seizoen bij Wolfsburg. De club huurde hem vorig seizoen van Dinamo Moskou en nam hem deze zomer voor een bedrag van zeven miljoen euro definitief over. Philipp, tienvoudig Duits international, heeft de nodige Bundesliga-ervaring. Hij speelde tot op heden 112 wedstrijden op het hoogste Duitse niveau, waarin hij goed was voor 26 doelpunten.

Wolfsburg is de voorbereiding onder Van Bommel teleurstellend verlopen. De eerste oefenwedstrijd tegen Hansa Rostock, dat uitkomt in de 2. Bundesliga, ging met 3-0 verloren. Daarna werd er ook een nederlaag geleden tegen Holstein Kiel (1-0), dat eveneens actief is op het tweede niveau.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen