Bizot hoeft niet bang te zijn voor Messi én Neymar

20 augustus 2021, 12:59

Grote opluchting voor Marco Bizot: de kersverse doelman van Stade Brest hoeft vanavond definitief niet te vrezen voor de aanvalsdrang van Lionel Messi en Neymar. Het Zuid-Amerikaanse sterrenduo ontbreekt vrijdag in de wedstrijdselectie van Paris Saint-Germain voor het bezoek aan Brest.

De twee supersterren zitten niet bij de 23-koppige selectie van Mauricio Pochettino. Van Messi was dat al bekend. "Messi heeft zich heel snel aangepast en op de training gaat het goed met hem. Ik wil de beslissing of hij meegaat echter nog even uitstellen. Grote haast hebben we niet. Wat ik wel kan zeggen is dat alles mogelijk is", liet Pochettino weten op de voorbereidende persconferentie.

Ook Neymar laat het duel tegen de laagvlieger schieten. Wel moet Bizot rekening houden met Gianluigi Donnarumma, Marco Verratti, Marquinhos en Angel Di Maria. Het kwartet keert vrijdagavond terug in de wedstrijdselectie. Dat geldt niet voor Sergio Ramos. De Spanjaard is nog geblesseerd en komt de komende maanden niet in actie.

Stade Brest zal in eigen huis dromen van een stunt. De ploeg van Bizot pakte in de eerste twee speelronden twee punten. PSG begon met twee overwinningen vlekkeloos aan het nieuwe seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen