Bizot laat PSV zien hoe het Monaco donderdag moet aanpakken

31 oktober 2021, 19:04
Bizot laat PSV zien hoe het Monaco donderdag moet aanpakken

Marco Bizot heeft zondagavond uitstekende zaken gedaan met Stade Brest in de Franse Ligue 1. De degradatiekandidaat was met 2-0 te sterk voor AS Monaco, waardoor het klimt naar plek achttien. Zo laat het alvast aan PSV zien hoe het de Franse grootmacht het best kan bespelen. Komende donderdag staat namelijk de wedstrijd voor de Europa League Monaco-PSV op het programma.

De Nederlandse doelman maakte deze zomer de overstap van AZ Alkmaar naar de Franse competitie, maar hield nog geen enkele keer de nul met Stade Brest. Daardoor stond het gedeeld laatste, maar nu kreeg Bizot het eindelijk voor elkaar om zijn doel schoon te houden. Dat betekent eveneens de eerste overwinning voor Brest, dat Franck Honorat en Steve Mounie zag scoren.

Monaco won een ruime week eerder van PSV met 1-2 en komende donderdag staat dus de tweede ontmoeting op het programma. PSV won zelf wel van FC Twente en ziet Monaco niet geweldig in vorm zijn. Het staat door de nederlaag nu tiende in de Franse competitie, terwijl het de ambitie heeft om bovenin mee te draaien.

Lees ookKovac looft Boadu na debuutgoal: "Hij zal Monaco veel brengen"

Bij Monaco zat Nederlander Myron Boadu weer op de bank, maar met rust kreeg hij al de kans van zijn trainer. Met een 1-0 achterstand kon hij als invaller zijn stempel niet drukken op de wedstrijd en tien minuten voor tijd werd het ook nog eens 2-0. Zo blijft niet alleen Boadu zoekende, maar blijft ook Monaco tobben met de vorm, wat goed nieuws is voor PSV.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen