Riechedly Bazoer vraagteken voor kraker tegen Feyenoord

1 oktober 2021, 14:14

Vitesse moet het in de kraker tegen Feyenoord mogelijk stellen zonder sterspeler Riechedly Bazoer. De gelegenheidsverdediger heeft een schouderblessure overgehouden aan het Conference League-treffen met Stade Rennes en is bezig aan een race tegen de klok om de ontmoeting met Feyenoord te halen.

Bazoer werd na rust keihard naar de grond gehaald met een tackle, maar de scheidsrechter besloot niet in te grijpen. Stade Rennes profiteerde en stoomde op richting het Arnhemse doel: een strafschop hielp de Fransen aan de gelijkmaker. Vitesse incasseerde uiteindelijk een 1-2 nederlaag. De opgelopen schouderblessure kan Vitesse echter nog langer dwarsbomen.

Lees ook: Letsch furieus na arbitrale dwaling bij Vitesse

Zonder Bazoer hoopt Vitesse een goed resultaat te boeken tegen het sterk gestarte Feyenoord. "Ik heb het idee dat de groep gewend is geraakt aan het ritme van veel wedstrijden en meerdere competities", aldus trainer Thomas Letsch in gesprek met De Gelderlander. "We moeten nu ook in de eredivisie dit hoge niveau laten zien. Dat hebben we tot dusver te weinig gedaan."

"Hoe dan ook moeten we zondag top zijn. Feyenoord zit in een flow. Maar wij hebben kwaliteit. Dat heeft de wedstrijd tegen Rennes laten zien. Vorig jaar wonnen we van Feyenoord. Met die intensiteit moeten we nu ook spelen. De gehele groep is daarvan doordrongen. Ik hoop daarbij dat ons publiek weer steun biedt. Dat was tegen Rennes echt geweldig." Vitesse moet het naast Bazoer ook zonder Oussama Tannane stellen. De middenvelder is door Letsch uit de selectie gezet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen