Ronaldo grote held bij comeback tegen Nederlands Atalanta

20 oktober 2021, 22:55   Bijgewerkt: 20 oktober 2021, 23:10

Manchester United heeft een zeer knappe comeback bewerkstelligd. Tegen Atalanta Bergamo kwam het met 0-2 achter, maar uiteindelijk won het met 3-2 door een late treffer van Cristiano Ronaldo. Arnaut Danjuma Groeneveld won met Villarreal met 1-4 van Young Boys, waardoor ook zij nog altijd volop zicht hebben op de koppositie in poule F.

Al binnen een kwartier kwam Atalanta Bergamo op voorsprong op Old Trafford door een doelpunt van Mario Pasalic. Hij was het eindstation van een mooi uitgespeelde aanval. Bij de tweede treffer was een belangrijke rol weggelegd voor Teun Koopmeiners, die net als Marten de Roon in de basis mocht beginnen. Met een strakke trap legde hij de bal precies op het hoofd van Merih Demiral, die zijn ploeg op 0-2 zette.

De mooiste assist van de avond kwam op naam van Bruno Fernandes. Met de buitenkant van de voet stuurde hij Marcus Rashford weg, die daar wel raad mee wist. Manchester United kwam zelfs op gelijke hoogte, nadat Harry Maguire bij de tweede paal een doorgeschoten voorzet binnenwerkte. Uiteindelijk werd niemand anders dan Cristiano Ronaldo de matchwinner, door tien minuten voor tijd de knappe comeback helemaal te realiseren met een harde kopbal.

Danjuma wint ook

De andere wedstrijd in de poule was tussen Young Boys en Villarreal. Bij de uitploeg stond Danjuma in de basis en hij speelde bijna de hele wedstrijd. Door doelpunten van Gerard Moreno en toptalent Yeremi Pino kwamen de Spanjaarden eveneens op een 0-2 voorsprong, maar zij trokken hem wél over de streep. Een klein kwartier voor tijd maakte Meschack Elia de aansluitingstreffer, maar Alberto Moreno en Samuel Chukwueze gooiden de wedstrijd in de laatste minuten in het slot met de 1-3 en de 1-4.

Zo is de spanning in groep F van de Champions League om te snijden. United staat bovenaan met zes punten, gevolgd door Atalanta en Villarreal met vier punten. Onderaan met een punt minder staat Young Boys. Alle ploegen hebben dus nog zicht op Europese overwintering in de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen