Derksen en Van der Gijp kritisch op Feyenoord-target: "Kom op!"

24 januari 2022, 23:27   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord is serieus in de markt voor Jorrit Hendrix. Johan Derksen en René van der Gijp snappen daar helemaal niets van. De middenvelder is bij Spartak Moskou op een dood spoor beland en moet nu de Rotterdamse club van een extra impuls voorzien.

"Zou die Hendrix progressie gemaakt hebben in Rusland?", vraagt Van der Gijp zich af bij VI Vandaag, terwijl hij lacht. "Hij heeft in elk geval haar gekregen", haakt Johan Derksen in, doelend op de haartransplantatie van de middenvelder, waarna de analist serieus doorgaat. Hij is ook niet onder de indruk van Hendrix. "Hij was te licht voor PSV en dus ook voor Spartak. Ik vind het een huis-tuin-en-keukenvoetballer. Een dertien in een dozijn speler."

Lees ook: Slot zet Bazoer uit het hoofd

Waar de Rotterdammers eerst gelinkt werden aan Joey Veerman, die voor PSV koos, en Vitessenaar Riechedly Bazoer, wordt nu dus serieus gehoopt op Hendrix. Van der Gijp vindt het een vreemde gang van zaken. Hendrix is vooral een balafpakker, waar de andere twee vooral goed zijn aan de bal. "Dit is ook een signaal naar de jeugd. Kun je dit niet opleiden? Kom op man!"

Kees Kwakman en Hedwiges Maduro waren zondagavond al kritisch over de middenvelder. "Ze wilden eerst voor Joey Veerman gaan en daarna voor Riechedly Bazoer, maar komen nu bij Hendrix uit. Dat is toch net alsof je naar Zuid-Spanje wil, maar toch reist naar Finland?", aldus de oud-voetballer uit Volendam.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen