'Feyenoord komt voor breedteversterking uit bij oud-PSV'er Hendrix'

23 januari 2022, 15:51

Feyenoord heeft Jorrit Hendrix (26) op het oog als mogelijke versterking. De Rotterdammers zien in de middenvelder van Spartak Moskou een extra optie vooral voor de breedte. Door zijn Russische werkgever zou hij voor anderhalf seizoen verhuurd mogen worden.

Dat meldt Feyenoord Transfermarkt zondagmiddag althans. Feyenoord is op zoek naar een breedteversterking voor de A-selectie, waarbij ook ervaring gewenst zou zijn. Hendrix is een optie voor technisch directeur Frank Arnesen, al is het nog wel slechts de oriënterende fase. Door het vertrek van Mark Diemers en andere transfer van João Carlos Teixeira, mag er naast Cole Bassett vermoedelijk nog een middenvelder bijkomen. 

In hoeverre de komst van Hendrix realistisch is, zal moeten blijken. Feyenoord zal voorlopig alleen denken aan een huurdeal, tenzij Spartak Moskou hem voor een appel en een ei zal willen laten gaan. Eerder hadden de Rotterdammers ook belangstelling voor Vitesse-middenvelder Riechedly Bazoer. 

Lees ook: 'Hendrix blijft bij Spartak Moskou na afzeggen transfer naar MLS'

Hendrix vertrok vorig seizoen in de winterstop naar Spartak Moskou voor ongeveer een half miljoen euro. In totaal speelde hij 22 wedstrijden voor die club, maar mede omdat men in Rusland een beperkt aantal buitenlanders in de selectie mag hebben, is zijn perspectief behoorlijk verminderd. Hij mag daarom worden verhuurd en mogelijk zelfs voor anderhalf seizoen. Dat kan interessant zijn voor Feyenoord, dat eerder met Guus Til ook al zaken deed met Spartak Moskou.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen