'Fortuna Sittard slaat bod van 1,3 miljoen euro op Flemming af'

10 januari 2022, 14:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Fortuna Sittard heeft een bod van Millwall op Zian Flemming naast zich neergelegd, meldt Voetbal International. Het bod ter waarde van 1,3 miljoen euro is in de ogen van de Limburgse club niet toereikend.

Het is niet de eerste keer dat Flemming interesse uit Engeland geniet. Afgelopen zomer stond de aanvallende middenvelder in de belangstelling van Nottingham Forest. Toen slaagden de clubs er niet in overeenstemming te bereiken over de transfervoorwaarden.

Er hing kortgeleden naar verluidt een prijskaartje van anderhalf miljoen euro om de nek van Flemming. Fortuna zou inmiddels meer geld verlangen voor zijn sterkhouder. Flemming heeft de afgelopen anderhalf jaar laten zien zijn plafond nog niet te hebben bereikt. In 48 wedstrijden voor Fortuna was hij goed voor achttien doelpunten en tien assists.

Het liefst neemt Fortuna middenin het seizoen geen afscheid van Flemming. De Limburgers kunnen de aanvallende middenvelder namelijk goed gebruiken in de strijd tegen degradatie. De club veroverde in achttien wedstrijden slechts dertien punten en is daarmee de nummer een-na-laatst van de Eredivisie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen