Menzo dankt PEC-speler en debuteert met zege

29 januari 2022, 09:32   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Stanley Menzo is op de gewenste manier gedebuteerd als bondscoach van Suriname. De voormalig doelman van Ajax boekte in een oefeninterland een 1-0 overwinning op sparringspartner Barbados. Een Eredivisionist speelde een belangrijke rol in de oefenzege van Suriname.

Het was Jamilhio Rigters die uitgroeide tot de man van de wedstrijd. Na een pass van PEC Zwolle-middenvelder Ryan Koolwijk schoot Rigters de bal onder de doelman van Barbados door. Daarmee zorgde hij kort na de rust voor het enige doelpunt van de avond en bezorgde hij Menzo, die Dean Gorré opvolgde als bondscoach, een perfecte start.

Koolwijk had een basisplaats bij Suriname. Datzelfde gold voor Go Ahead Eagles-doelman Warner Hahn, Ryan Donk en Dion Malone. Linksback Ridgeciano Haps moest de interland vanwege een blessure aan zich voorbij laten gaan. Datzelfde gold overigens voor Ajacied Sean Klaiber, die op de weg terug is na een zware knieblessure.

Suriname oefent komende dinsdag ook nog tegen het Guyaanse voetbalelftal. Die wedstrijd wordt om 23.00 uur Nederlandse tijd afgetrapt.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen