Slot zet Bazoer uit het hoofd, alternatief uit Rusland bevestigd

23 januari 2022, 19:16

De kans dat Riechedly Bazoer zich op korte termijn Feyenoorder mag noemen is zeer klein. Op de persconferentie na afloop van de wedstrijd NEC-Feyenoord, ging trainer Arne Slot in op de mogelijke versterkingen van Feyenoord. Hij acht de kans klein dat Bazoer de overstap deze winter nog gaat maken, maar geeft wel aan dat Feyenoord bezig is met een andere middenvelder zoeken.

Deze winter toonde Feyenoord al interesse in Joey Veerman en Bazoer om het middenveld te versterken, maar het kwam nog niet tot een transfer. Met Cole Bassett haalde het wel al een aanvallende middenvelder, maar daar zou het graag nog een defensieve middenvelder bij halen. "Ik denk dat Bazoer wel van de baan is ja", zei Slot na afloop.

"Ik verwacht het eerlijk gezegd niet meer, maar zeg nooit nooit. Voor de positie van verdedigende middenvelder hebben we maar één optie met Fredrik Aursnes." Daarom is Feyenoord op zoek naar een extra middenvelder en daarbij zou het volgens het goed ingevoerde FeyenoordTransfermarkt zijn uitgekomen bij oud-PSV'er Jorrit Hendrix.

Lees ook'Feyenoord komt voor breedteversterking uit bij oud-PSV'er Hendrix'

Dat nieuws is nu ook bevestigd vanuit Rusland. Russische bronnen vertellen aan FeyenoordTransfermarkt dat de clubs wel degelijk met elkaar in contact staan, maar dat de deal er nog lang niet is. Komende week verwachten de clubs nader tot elkaar te komen. Hendrix speelt momenteel bij Spartak Moskou, maar mocht dit seizoen pas twee keer in de basis beginnen.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen