'Transfer Aubameyang afgeketst: geen akkoord over salarisverdeling'

31 januari 2022, 16:47

Pierre-Emerick Aubameyang wordt niét de nieuwe spits van FC Barcelona. De Gabonese aanvaller was al in de Spanje om zijn tijdelijke overgang van Arsenal naar de Catalanen af te ronden. The Athletic meldt echter dat de overgang is stukgelopen wegens een geschil over het salaris van de spits.

Arsenal zou een te groot deel van het inkomen van Aubameyang moeten blijven ophoesten en dat ziet de Londense club niet zitten. Aubameyang was bij FC Barcelona in beeld als nieuwe aanvalsleider tot het einde van het seizoen, nu de club van trainer Xavi wordt geteisterd door blessures en problemen in de voorhoede.

Arsenal zit met de handen in het haar als het Aubameyang niet kwijtraakt. De voormalig aanvaller van Borussia Dortmund is dé grootverdiener bij de club, nadat hij zijn contract in de zomer van 2020 verlengde. Ook Juventus werd genoemd als mogelijk nieuwe bestemming van Aubameyang, maar dat lijkt gezien de komst van Dusan Vlahovic van Fiorentina geen optie meer.

Aubameyang is bij Arsenal uit de gratie geraakt na een geschil met trainer Mikel Arteta. De trainer van The Gunners pakte zijn topschutter hard aan: zo moest Aubameyang zijn aanvoerdersband inleveren en is er voor hem geen plaats meer op het trainingsveld en in de wedstrijdselectie van Arsenal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen