Willem ll shopt bij Den Bosch, maar kan RKC-verdediger vergeten

24 januari 2022, 17:47

Willem II heeft bijna een nieuwe spits binnen. Jizz Hornkamp moet de overstap maken van FC Den Bosch. Hij lag tot het einde van het seizoen vast bij de club uit de Keuken Kampioen Divisie, waardoor de Tilburgers niet diep in de buidel hoefden te tasten voor de aanvaller. Twee ton gaat er richting de hoofdstad.

Dat meldt het Brabants Dagblad. Hornkamp wordt bij de Tricolores gezien als ideale opvolger van Kwasi Wriedt, die de overstap heeft gemaakt naar Holstein Kiel. De Bossche club wilde niet vertellen wat Willem ll betaald, maar spreek van 'een goede deal'. Van het geldbedrag wil de club uit de KKD twee nieuwe aanvallers halen, terwijl er ook nog een percentage van het bedrag naar sc Heerenveen gaat. Daar maakte de aanvaller zijn debuut als profvoetballer, al wist hij niet uit te groeien tot eerste spits. Sterker nog, hij werd een tijdje gebruikt als rechtsback wegens zijn werklust.

In Tilburg mag hij zich wel laten zien in de punt van de aanval. Goed nieuws voor Fred Grim, maar er is ook minder goed nieuws. De andere buurman, RKC, wil namelijk geen zaken doen met Willem ll. De club wilde graag Melle Meulensteen halen. De Waalwijkers willen echter niet meewerken met de transfer van de aanvoerder, waardoor er verder gezocht moet worden door technisch directeur Joris Mathijsen.

"Ja, het is de bedoeling dat er een aantal nieuwe spelers bij gaan komen", vertelde Grim na het verloren duel met FC Twente (0-1). "Zij moeten voor een frisse wind gaan zorgen. We zijn er druk mee bezig. Het is niet verstandig om nu op namen in te gaan. We moeten afwachten, maar het team heeft versterkingen nodig om vanuit daar verder te kunnen bouwen."

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen