Antony maakt indruk in Spanje: "Kan echt een topper worden"

12 februari 2022, 17:02

Antony heeft dit weekend mooie woorden ontvangen vanuit Spanje. Achttienvoudig Spaans international Iago Aspas gaf namelijk een uitgebreid interview met Marca, waarin ook de aanvaller van Ajax ter sprake kwam.

De 34-jarige spits van Celta Vigo vertelde in het interview na te denken over een functie als technisch directeur na zijn voetballoopbaan. Op de vraag wie hij op dit moment aan zou trekken: "Mbappé, voor alles wat hij nog kan bereiken. Hij is pas 22 jaar oud en heeft nog acht tot tien topjaren voor zich. Bovendien loopt zijn contract af en hoeft er dus geen transfersom voor hem betaald te worden."

Gevraagd naar een minder voor de hand liggend alternatief, kwam hij met Antony. "Hij begint nu een beetje onder de aandacht te komen. Het is een vleugelspeler van Ajax die ook al onderdeel uitmaakt van de Braziliaanse nationale ploeg. Ik heb een aantal video's van hem gezien en gedeeld met Borja Oubiña (staflid bij Celta, red.), die ook onder de indruk is."

"Ik vertelde hem lang geleden al dat hij deze jongen in de gaten moest houden", ging Aspas verder. "Ik denk dat ze toen negen tot tien miljoen voor hem vroegen en een jaar later legde Ajax hem voor vijftien miljoen vast. Ik denk dat deze jongen over twee of drie jaar echt een wereldtopper kan worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen