"Ik zie Ajax de titel niet meer weggeven in de strijd met PSV"

3 februari 2022, 21:55

Ajax haalde voor de interlandbreak PSV in op de ranglijst van de Eredivisie en ESPN-analist Arnold Bruggink verwacht dat Amsterdammers bovenaan de ranglijst zullen blijven staan dit seizoen. "Ik kan me niet voorstellen dat Ajax nu weer zoveel punten laat liggen, zeker als je naar het doelsaldo kijkt", aldus de voormalig middenvelder.

Tegenover het Algemeen Dagblad gaat Bruggink in op de huidige titelstrijd. Volgens de analist heeft Ajax gezien het doelsaldo al relatief veel punten verspeeld. "Spelers weten nu echter heel goed waar het om gaat: dat de prijzen echt verdeeld gaan worden. Weer zo'n demarrage gaat wat ver, maar ik zie Ajax dit niet meer weggeven, omdat ik verwacht dat ze bergop een hoog tempo kunnen blijven houden", voorspelt Bruggink, doelend ook op de sterke reeks van de Amsterdammers van vorig seizoen.

Jan van Halst kijkt ook met speciale aandacht naar Ajax, mede door de komst van Mohamed Ihattaren. "Een heel leuk project", noemt de voormalig middenvelder in de podcast van Het Parool. "Hij is toch een van de grootste talenten op de Nederlandse velden. Volgens mij is het geen vervelend jong. Je bent toch lichtelijk verliefd aan het worden. Het zou mooi zijn als zij hem de liefde van het voetbal kunnen teruggeven."

Lees ookIhattaren heeft eerste trainingen bij Ajax gehad: debuut aanstaande?

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen