Messi schittert bij PSG: "Beste speler van de planeet"

7 februari 2022, 12:20

Met een fraai doelpunt en een assist greep Lionel Messi zondagavond de hoofdrol in de 1-5 overwinning van Paris Saint-Germain op bezoek bij Lille. De Argentijnse steraanvaller kende een lastige aanpassingsperiode, maar toont de laatste duels steeds vaker aan nog altijd een van de beste spelers ter wereld te zijn.

Messi kwam de laatste maanden onder vuur te liggen vanwege tegenvallende prestaties, maar zijn coach Mauricio Pochettino twijfelde nooit aan zijn superster. "Hij is voor mij de allerbeste speler van de planeet", aldus de coach in gesprek met L 'Équipe. "Hij had tijd nodig om zich aan te passen en hij een vanwege corona een tijdje niet gespeeld. Maar vanavond was hij echt ongelofelijk, hij is nog steeds enorm goed."

Messi bereidde na een halfuur de treffer van Presnel Kimpembe voor en tekende zelf zes minuten later voor de 1-3. Na een tackle van Sven Botman, die zelf trefzeker was met een halve omhaal, kwam de bal met geluk voor ve voeten terecht van Messi. Met gevoel lepelde hij voorlopig de bal over de uitgekomen keeper heen.

Messi was dit seizoen pas goed voor twee treffers in competitieverband. Wel bereidde hij al zeven goals voor. In de Champions League is hij beter op dreef. In vijf groepsfaseduels was hij vijfmaal trefzeker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen