Nog twee clubs benaderden Ten Hag na zijn gesprek met United

28 maart 2022, 08:25

Na de uitschakeling in de Champions League wordt er veel gesproken over de toekomst van Ajax. De kans lijkt aanwezig dat trainer Erik ten Hag een volgende stap in zijn carrière wil zetten en naar verluidt is Manchester United in de markt voor hem. Transferspecialist Fabrizio Romano bevestigde de eerdere berichtgeving op zijn eigen YouTube-kanaal.

"Ik heb bevestigd gekregen dat er naast Manchester United nóg twee clubs geïnteresseerd zijn in de diensten van Erik ten Hag." Hij kan nog niet vertellen om welke clubs het exact gaat, maar het lijken eveneens grote clubs te zijn. "Hij heeft natuurlijk geweldig werk verricht bij Ajax en dat is de reden dat Manchester United al een keer een persoonlijk gesprek met hem heeft gevoerd over zijn ideeën en plannen met de club."

Toch is het gesprek geen garantie dat Ten Hag ook daadwerkelijk aan de slag gaat in Manchester. "Hij is niet de enige kandidaat en dat is de reden dat er nog geen akkoord is. Ten Hag en Mauricio Pochettino staan wel bovenaan de lijst." Voor veel spelers is de keuze voor de nieuwe trainer een hele belangrijke, maar volgens Romano hangt de toekomst van Donny van de Beek er zelfs helemaal vanaf.

"Of Donny van de Beek zijn contract bij Manchester United zal verlengen, hangt volledig af van de trainerskeuze van Manchester United. Zijn relatie met Ten Hag is heel goed. Hij is nu uitgeleend aan Everton, maar er is geen koopoptie. De visie van de nieuwe trainer zal cruciaal zijn voor de keuze of hij ook daadwerkelijk terugkeert bij United. Ten Hag kan de sleutel zijn tot een langer verblijf."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen