PSV ziet corona-uitbraak bij FC Utrecht, Bony back in business

11 maart 2022, 19:23
PSV ziet corona-uitbraak bij FC Utrecht, Bony back in business

FC Utrecht speelt zondagmiddag met een gehavend elftal tegen PSV. De ploeg uit de Domstad kampt momenteel met een corona-uitbraak in de selectie en heeft daarnaast nog de nodige blessures. Deze week werd bekend dat spits Henk Veerman enkele maanden uit de roulatie ligt met een enkelblessure en daar komt dus een aantal coronagevallen bij.

Othmane Boussaid, Hidde ter Avest, Mimoun Mahi en Bart Ramselaar ontbraken vrijdag op het trainingsveld, waardoor het nog maar de vraag is of zij fit genoeg zijn voor komende zondag. Daarnaast is ook Mark van der Maarel nog geschorst. René Hake geeft bij De Telegraaf aan te balen van de situatie. "De afgelopen dagen waren vrij spannend met iedere dag weer nieuwe zieken. Zoiets komt altijd ongelegen. Er is nog wel wat hoop dat spelers die er nu niet waren alsnog kunnen aansluiten, maar dat zal moeten blijken"

Bony weer bij wedstrijdselectie

NEC heeft wel goed nieuws gekregen uit de ziekenboeg. Wilfried Bony is namelijk fit genoeg om weer aan te sluiten bij de wedstrijdselectie. De Ivoriaan werd door NEC uit zijn voetbalpensioen gehaald, maar hij raakte bij zijn eerste optreden tegen Go Ahead direct geblesseerd. NEC speelt zaterdagavond een uitwedstrijd tegen FC Groningen.

Deze week trainde Bony weer volledig mee met de selectie. Hij is nog niet honderd procent fit, maar wel fit genoeg om minuten te maken. Jordy Bruijn ontbreekt dit weekend wel bij NEC, maar daar krijgt het Ivan Marquez, Javier Vet en Elayis Tavsan voor terug. Zij zijn weer beter na ziekte.

Lees ook: Bony sprak met Vitesse voor transfer naar aartsrivaal NEC

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen