Domper voor FC Utrecht: Ramselaar maandenlang uitgeschakeld

2 mei 2022, 12:39   Bijgewerkt: 2 mei 2022, 12:44

FC Utrecht moet het de komende maanden doen zonder Bart Ramselaar. De 25-jarige middenvelder van de Domstedelingen heeft vorige week een zware blessure opgelopen, waardoor hem een langdurig revalidatietraject te wachten staat.

Dat meldt de club maandagmiddag op de website. Ramselaar raakte vorige week op de training geblesseerd, waardoor hij ook afwezig was tijdens het duel met NEC (1-0 winst). Nu is gebleken dat het gaat om een ernstige knieblessure. Ramselaar staat een operatie en een langdurig revalidatietraject te wachten. Een flinke tegenvaller voor FC Utrecht en voor Ramselaar zelf, die een goed seizoen kende bij de nummer zeven van de Eredivisie. In 26 wedstrijden scoorde hij negen keer, waardoor hij clubtopscorer is.

"Het is ontzettend zuur dat mijn meest productieve seizoen ooit op deze manier voortijdig tot een einde komt", geeft Ramselaar aan op de site van FC Utrecht. "Ik wilde niets liever dan in de komende weken, waarin de beslissingen vallen, belangrijk zijn voor de ploeg. Nu rest mij niets anders dan me volledig toe te leggen op mijn revalidatie, zodat ik zo snel mogelijk weer mijn bijdrage kan leveren aan het team."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen