'Door Ajax en PSV gevolgde Gnonto op weg naar SC Freiburg'

30 juni 2022, 19:24

De bij PSV en Ajax genoemde Wilfried Gnonto (18) staat de week van de waarheid te wachten. De kersvers international van Italië lijkt hard op weg naar SC Freiburg, dat inmiddels de beste papieren heeft. De verwachting is dat hij deze week een knoop doorhakt over zijn toekomst.

Dat meldt transferspecialist Gianluca Di Marzio althans. Volgens hem zijn het drukke weken voor Gnonto momenteel. 'Tussen de titel in Zwitersland met Zürich en het debuut bij de nationale ploeg van Italië tegen Duitsland door, staat het talent voor de week van de waarheid', schrijft de journalist.

Ook 1899 Hoffenheim had serieuze belangstelling voor de aanvaller, maar moet de pole position aan SC Freiburg laten. Wel hebben ze nog een goede troef in handen met de nieuwe coach André Breitenreiter, die eerder samenwerkte met de voorhoedespeler bij FC Zürich. Gnonto ziet de Bundesliga als een ideale volgende tap. 

Lees ook: PSV komt bij volgend aanvalsdoelwit uit: Simic van RB Salzburg

Gnonto, die in de jeugdopleiding van Internationale speelde, kende een uitstekend seizoen bij de kampioen van Zwitserland. In 36 officiële wedstrijden kwam hij tot tien doelpunten vijf assists, waarmee hij zichzelf in de kijker speelde van verschillende clubs - PSV was concreet, Ajax werd in het geruchtencircuit genoemd - en debuteerde in de nationale ploeg van Italië. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen